L’ÚLTIM RAFAL (la nit electoral)

El Rafal d'anàlisi de resultats de les eleccions minicipals. Des de les 20:00 hores fins a les 00.00h aprox)

 

[@more@]Buscalleres i buscalleros,

Aquest és l'últim rafal d'aquestes eleccions, a partir de demà tots ja descansarem d'internet, mítings, programes i anònims. Mos farà falta me penso.

M'agradaria aclarir, una vegada més, que com autor del bloc no me faig responsable dels comentaris que se fan i evidentment vull manifestar la meua sorpresa pel nombre d'entrades que han tingut la majoria de rafals, entrades que no esperava i que en cap moment estaven intencionats.

LOS RESULTATS ELECTORALS

Per poden anar seguint els resultats proposo la web del telenotícies de TV3 i el País.

http://www.telenoticies.cat/especials/municipals2007/mun/0943104.htm

http://www.elpais.com/comunes/2007/elecciones/municipales/Perello/43/104/

Per fer el càlcul de regidors del nostre poble podem utilitzar aquesta web d'fcallau:

http://www.tinet.cat/~hondt/

LOS COMENTARIS

A partir de les 20 hores i fins la mitjanit se podran inserir comentaris a aquest article. Cal recordar que com autor puc treure qualsevol comentari dirigit a persones i que poden ser qualificats d'insult.

La intenció d'aquest Rafal és la d'analitzar les primeres impressions sobre les eleccions: la participació, els resultats, el futur del nostre poble.

Agrairia que no s'utilitzés aquest rafal per insultar ni fer acusacions que moltes vegades no se poden demostrar i que creen mala maror, i no ens enganyem, demà dilluns, el despertador mos tocarà a tots per anar a treballar, els rebuts de les hipoteques continuaran arribant (si ne tenim) i totes les picabaralles polítiques quedaran amagades al calaix per aquí quatre anys (o això s'espera). El dia a dia al poble continuarà i com fins ara podrem anar tots a l'hora, fent calmantets, discutint al bar sense aixecar la veu, contar xafarderies i no viure en crispació. Això de la crispació, al nostre poble, no hi cap.

Endavant!

Quant a lobuscall

Lo Buscall pretén ser una porteta més, des del Perelló (Baix Ebre), a la gran blocosfera. L’autor només es fa responsable del continguts dels articles, no dels comentaris. Procureu utilitzar l’opció dels comentaris amb seny.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.