M’HAN TOCAT LA PEDRA!

Decapitació d'una roca a l'Àlia.

[@more@]Segons una llegenda de l'altre dia, o sigui, una llegenda nova, sortida del forn. Va arribar a l'Àlia, amb barqueta (queda més mitològic) un personatge de l'antiga Grècia (per dir d'un puesto o altre). Quan va arribar la barqueta, de fusta tallada il·legalment a la selva amazònica, a l'Àlia, se va encallar a una roca que hi havia al mig.

El personatge en qüestió, mig humà mig Déu (és lo que se porta) es va emprenyar de mala manera. No sabia com treure la barca d'aquell pedrot que hi havia allí al mig. En plena ira es va cagar amb tots los deus (clar que un era són pare, ja ho tenen això los semi-déus).

Són pare, que dins del món dels déus estava ben col·locat (sembla ser de quan va guanyar una batalla celestial, ja fa anys, i li van donar una direcció general) va voler tirar-li un cable. I ja me veus lo director general celestial pensa que pensaràs com poder desencallar la barca d'aquella merda de roca de la platja.

Havia de ser una forma discreta, ja se sap que la gent amb càrrec no pot fer favoritisme (a vista de tothom, ja m'enteneu), dissimulada i sobretot efectiva.

Així que al final va acabar encarregant la feina a la gent de Costes. Una gent que treballen a sou, per algun director general (aquest terrenal), uns sicaris de les platges.

Com si fossin un exèrcit de Grècia, van desembarcar a la platja màquines sofisticades que amb un pim pam es van endur la barca i com no, un tros de pedra.

Des de llavors (fa tres o quatre setmanes) molts dels turistes que fan el GR i altres de més autòctons ens estem cagant amb los déus de costes per carregar-se una pedra que fa centenars d'anys que està allí i que en principi no molestava a ningú. I si molestava, encara ho deu fer ja que n'han deixat la meitat.

En fi, algun dia entendrem, los mortals, els capritxets dels Déus de Costes?

Quant a lobuscall

Lo Buscall pretén ser una porteta més, des del Perelló (Baix Ebre), a la gran blocosfera. L’autor només es fa responsable del continguts dels articles, no dels comentaris. Procureu utilitzar l’opció dels comentaris amb seny.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

M’HAN TOCAT LA PEDRA!

Decapitació d'una roca a l'Àlia.

[@more@]Segons una llegenda de l'altre dia, o sigui, una llegenda nova, sortida del forn. Va arribar a l'Àlia, amb barqueta (queda més mitològic) un personatge de l'antiga Grècia (per dir d'un puesto o altre). Quan va arribar la barqueta, de fusta tallada il·legalment a la selva amazònica, a l'Àlia, se va encallar a una roca que hi havia al mig.

El personatge en qüestió, mig humà mig Déu (és lo que se porta) es va emprenyar de mala manera. No sabia com treure la barca d'aquell pedrot que hi havia allí al mig. En plena ira es va cagar amb tots los deus (clar que un era són pare, ja ho tenen això los semi-déus).

Són pare, que dins del món dels déus estava ben col·locat (sembla ser de quan va guanyar una batalla celestial, ja fa anys, i li van donar una direcció general) va voler tirar-li un cable. I ja me veus lo director general celestial pensa que pensaràs com poder desencallar la barca d'aquella merda de roca de la platja.

Havia de ser una forma discreta, ja se sap que la gent amb càrrec no pot fer favoritisme (a vista de tothom, ja m'enteneu), dissimulada i sobretot efectiva.

Així que al final va acabar encarregant la feina a la gent de Costes. Una gent que treballen a sou, per algun director general (aquest terrenal), uns sicaris de les platges.

Com si fossin un exèrcit de Grècia, van desembarcar a la platja màquines sofisticades que amb un pim pam es van endur la barca i com no, un tros de pedra.

Des de llavors (fa tres o quatre setmanes) molts dels turistes que fan el GR i altres de més autòctons ens estem cagant amb los déus de costes per carregar-se una pedra que fa centenars d'anys que està allí i que en principi no molestava a ningú. I si molestava, encara ho deu fer ja que n'han deixat la meitat.

En fi, algun dia entendrem, los mortals, els capritxets dels Déus de Costes?

Quant a lobuscall

Lo Buscall pretén ser una porteta més, des del Perelló (Baix Ebre), a la gran blocosfera. L’autor només es fa responsable del continguts dels articles, no dels comentaris. Procureu utilitzar l’opció dels comentaris amb seny.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: M’HAN TOCAT LA PEDRA!

 1. Els camins de Déu són inescrutables…

 2. Avenue to diu:

  Missatge Corp-Oratiu:

  Buscallers i buscalleres, sabotejadors de la paraula i de la llibertat d’expressió mal entesa, que teniu com a joguines maquiavèliques els missatges de telèfons mòbils, la playstation, l’anell vibrador de Dúrex i la palangana recremada de calmant (sí, sí, recremada…, aquella que per peresa ja no feu ni intenció de passar-li el fregàs a la zona ennegrida amb l’excusa de que “esta és la del calmant”). A tots vosaltres, terroristes de la xarxa, “tu eres muuuy malo”, us confesso que jo no sóc seguidora (de fet no tinc ni puta idea) d’aquestes demoníaques i blasfemes tecnologies. Però ara he sentit la crida i sé que he de prendre-hi part. Lo poble em necessita i jo no el puc defraudar.

  Des dels primitius de Cabra-feixet hem sigut un poble noble, orgullós, de bona raça (menos quan vam perdre l’Ampolla, però això ja està superat). Acollim als morets que ens fan les aulives per un mòdic preu, donem paquets d’arròs a les monges per Sant Antoni, fa temps que no apallissem cap àrbit de futbol a la Vinyeta i casi sempre paguem les begudes al bar on les prenem. Però sobretot hem de recordar que vam anar al Gran Prix a Madrid, saltant damunt les vaquilles sense importar-nos si allò ens apropava un pas més a acceptar com a pròpia la Fiesta Nacional. De fet, hi haguéssim anat 2 vegades de no ser per la puta pregunta de la Plaça Roja de Moscou (i tant que mos cou!). Veieu la conspiració? Una vegada més algo “roig” i comunista ens va privar de l’èxit perellonenc.

  Valtros trobeu que tot això té algo que veure amb les buscallades que estem llegint?

  A totes les famílies hi ha algú a qui li tenen que operar de fimosis, constipats mal curats, pigotes bordes, sarrampió, morenes… Tots coneixem algú que fot o que li han fotut banyes, jovenetes calentapolles, puteros habituals, beates amb les boles xines ficades a missa, sementals reconeguts, multiorgàsmiques luxurioses, mascles superequipats de sèrie i també ejaculadors precoços que es foten un fart de patir. Qui és perfecte?

  A vegades penso que l’autor de “Lo Buscall” en realitat no existeix, i que és la voluntat col•lectiva qui ha creat aquest monstre que ara ja no sabem controlar.

  Us demano una mica de coneixement, que tots us afaiteu! (unes menos que les altres). No fesseu més animalades i sigueu bones persones. L’orgull de sentir-se perellonencs és tan profund que ja em sento picar la xona quan redacto aquestes paraules.

  I no torneu a dir més noms propis ni a fer emprenyar al Buscall ni a l’(ex?)alcalde, per la mort de Déu vivent! que us vaig deixar quatre dies sols i ja us van tindre que tancar el bloc!

  Avenue to, also called “Satiricón”
  Folloner@ oficial del bloc (segons lo propi Buscall)

Els comentaris estan tancats.