LO BUSCALL QUEDA INACTIU

Benvolguts buscalleros i buscalleres,

Darrerament, com ja ha passat en altres ocasions, en aquest bloc s'ha registrat diverses entrades que afecten directament a diverses persones i/o col·lectius. Degut a que la participació al bloc és oberta i anònima, amb la intenció de facilitar al màxim la participació als usuaris i davant la possibilitat de no poder responsabilitzar-me de les opinions expressades he decidit tancar-lo de forma indefinida.

LO BUSCALL

[@more@]

Quant a lobuscall

Lo Buscall pretén ser una porteta més, des del Perelló (Baix Ebre), a la gran blocosfera. L’autor només es fa responsable del continguts dels articles, no dels comentaris. Procureu utilitzar l’opció dels comentaris amb seny.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.